amen Spelen

Wij zijn een enthousiast team. Door een goede voorbereiding en een hechte samenwerking, denken wij de leerlingen een verantwoorde en plezierige middagpauze te kunnen bieden. De leerlingen spelen varierend in de aula, buiten op het schoolplein en in de (kleine) gymzaal. Ook kunnen de leerlingen zich opgeven voor sportworkshops en binnenlopen op de dinsdag voor thema/knutsel/bak workshops. Op vrijdag hebben wij speciaal voor de bovenbouw “Tosti’s op vrijdag”.

Wij halen de leerlingen die overblijven om 12.00 uur op. De leerlingen gaan op maandag, dinsdag en donderdag eerst eten (12.00-12.30 uur) dan spelen (12.30-13.00 uur). Op vrijdag is dit omgedraaid, dan spelen  de leerlingen eerst (12.00-12.30 uur) en daarna gaan ze eten (12.30-13.00 uur).

Namens het team

Frederique Smit-Sierat

Coördinator Samen Spelen

f.smit@skba.nl

Wij zijn opzoek naar u!!

De school kan echter niet zonder de hulp van de ouders. Dat is een vaststaand gegeven. Als u de kinderen ook een plezierig en veilig overblijf gunt meld u zich dan aan. Dus vader of moeder kom te voorschijn en laat uw stem horen. U zult er geen spijt van krijgen. Voor meer informatie neem contact op met Frédérique Smit of kom eens kijken tijdens de overblijf.

Neem contact op

Openbare basisschool Het nieuwe ambacht Klepperman 9-11 2401 GH Alphen aan den Rijn Telefoon: 0172-433020 Email: directie Directeur: Jacqueline Dekker